Getuigen gezocht: inbraak Boshoven

Donderdag is tegen 18:00 uur in de omgeving Tobbersdijk / Korenbloemstraat een inbraak gepleegd door een achterdeur te forceren.

De dader werd op heterdaad betrapt door een van de bewoners, maar wist te ontkomen, dat meldt buurtpreventie Boshoven. Het was niet mogelijk om een goed beeld van de dader te krijgen, daarom ontbreekt vooralsnog een signalement. Wel is reeds een camerabeeld van een mogelijke verdachte met de politie gedeeld. De politie doet nader onderzoek.

Heb jij één of meerdere verdachte personen gezien waarvan je een signalement zou kunnen geven? Of rond dat tijdstip voertuigen zien rijden of geparkeerd zien staan in de omgeving die er ‘niet thuishoorden’? Geef dit dan direct door aan de politie Weert via 0900-8844. Vermeld daarbij zaaknummer 2020187281.