Verenigingen kunnen bijdrage ontvangen voor NLdoet 2021

Doet jouw vereniging ook weer mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland? In 2021 vindt NLdoet plaats op 12 en 13 maart en Punt Welzijn attendeert je er graag op dat er t/m 31 januari een financiële bijdrage aangevraagd kan worden.

Alle informatie hierover is te vinden op de website van NLdoet. Organisaties kunnen voor hun klus een bijdrage van maximaal €350 per locatie aanvragen voor bijvoorbeeld materialen en catering.

NLdoet is dé kans om elke klus te klaren. Je legt als organisatie nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet en je zet je organisatie in het zonnetje. Denk bij klussen aan het verven van een kantine, opknappen van een kleedruimte, lenteklaar maken van een tuin bij een zorginstelling of het organiseren van een leuk extraatje voor bewoners.

Zoek je ook op andere momenten in het jaar vrijwilligers voor jouw vereniging, stichting of non-profit organisatie in het Weerterland? Bekijk dan de mogelijkheden op de digitale sociale marktplaats, via www.puntwelzijn.nl/socialemarktplaats