Vrouw ernstig gewond nadat ze is geschept door een auto

De hulpdiensten zijn dinsdagavond gealarmeerd voor een ernstig verkeersongeval in Swartbroek.

Op de Ittervoorterweg was nabij de kerk een vrouw geschept door een personenauto. De vrouw wilde vermoedelijk oversteken en de automobilist kon haar niet meer ontwijken. Het slachtoffer kwam vervolgens op de ruit van de auto terecht en viel vervolgens op de weg.

De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter landde. De vrouw is in het bijzijn van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van auto is door de politie meegenomen voor nader onderzoek.

De politie doet momenteel ter plaatse onderzoek. Andere automobilisten die werden ingehaald door de betrokken auto worden momenteel gehoord. De Ittervoortweg is deels afgesloten voor het verkeer.

Video via Youtube: https://youtu.be/fJVsqifiFCU