Corona Hulp Weert is er voor jou

Plaats een reactie

Ook tijdens de huidige lockdown tot 18 januari kun je bij Punt Welzijn terecht met hulpvragen. Denk aan hulp bij het doen van een boodschapje, iets ophalen bij de apotheek, telefonisch een praatje maken, een klein klusje in de tuin doen of de hond uitlaten.

Je kan bellen naar de telefoonlijn van Corona Hulp Weert, 0495-697900, of mailen naar [email protected].

Bel of mail je met een hulpvraag dan proberen medewerkers van Punt Welzijn een match te maken met iemand die zich als buurthulp heeft aangeboden. Lukt dat niet direct dan wordt er gezocht naar andere mogelijkheden om aan de vraag te voldoen.

De lijn is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. De lijn is alleen gesloten op 25 december en 1 januari. Als je niet meteen te woord gestaan kan worden, wordt er een terugbelverzoek gemaakt en belt een medewerker je zsm terug.

Je kan ook hulp aanbieden. Dat doe je via het aanmeldformulier of door te bellen of mailen. Ook organisaties die tegen problemen aanlopen vanwege de coronasituatie kunnen Punt Welzijn benaderen. Samen zoeken we naar mooie verbindingen, voor nu èn later! 

Ga naar het aanmeldformulier: http://iwdg.nl/3rj3wHM

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie