Funkey Fiësta voor de jongste hockeyers

Foto via: HV Weert

Op zaterdag 12 december organiseert H.V. Weert een Funkey Fiësta van 10.00-12.00 uur. De Funkey Fiësta is een (gratis) kennismakingsmoment voor kinderen van 4 t/m 10 jaar met de hockeysport en de hockeyvereniging.

Er worden verschillende hockeyspelletjes gedaan, onder begeleiding van diverse trainers. Daarnaast wordt er natuurlijk gezorgd voor een drankje en iets lekkers. De Funkey Fiësta zal plaats vinden op de hockeyvelden van H.V. Weert, aan Parklaan 1a in Weert (bij de Lidl aan de overzijde van de Ringbaan).

Kinderen kunnen zich inschrijven door te mailen naar [email protected] Graag bij aanmelding de leeftijd vermelden. Mocht je al lid zijn van H.V. Weert, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Voorwaarde is dan wel dat je een vriendje of vriendinnetje, die nog geen lid is, meeneemt.

Helaas is het vanwege de corona-maatregelen voor ouders niet toegestaan om langs de kant te kijken. Mochten er toch vragen zijn, bij de toegangspoort van de hockeyvelden zal de Jongste Jeugd Commissie vertegenwoordigd zijn om deze te beantwoorden.