Lars Lambers op plek 67 VVD voor Tweede Kamerverkiezingen

Het bestuur van de Weerter VVD deelt met trotst mede dat het Weerter VVD gemeenteraadslid Lars Lambers plek 67 op de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021 heeft behaald.

Lambers is de enige kandidaat uit Midden- en Noord-Limburg. Hij kwam in 2018 vanaf een niet-verkiesbare plek met voorkeurstemmen in de gemeenteraad van Weert terecht. Lambers heeft de volle energie om deze stunt nu ook in Den Haag uit te halen.

“Met zijn juridische achtergrond, ervaring in het bedrijfsleven, breed netwerk in het Midden-Limburgse, benaderbaarheid en zijn spontaniteit zou hij zeker een aanwinst zijn voor de VVD Tweede Kamerfractie”, aldus de Weerter VVD. 

‘’Graag het Limburgse geluid in Den Haag te laten horen en zich in te willen gaan zetten voor de Limburgse belangen. Dat kan ik niet alleen, dat gaan we samen doen! Ik reken op u!’’

Lars Lambers