Interactieve online theatervoorstelling in kerstvakantie voor hele gezin

Op maandagavond 28 december, tijdens de kerstvakantie, heeft het Munttheater een super leuke online voorstelling ‘De Rode Knop’ geboekt. Een theater-thuis beleving voor het hele gezin! Weer eens iets anders dan netflixen.

De Rode Knop is een interactieve, online theatershow voor iedereen van 7 tot 107 jaar. Het ‘met natte haartjes op de bank’ gevoel van vroeger, getransformeerd naar 2020. Vanuit de huiskamer kijk en chat je mee met de 4 acteurs, die elk vanuit hun eigen huiskamer spelen, exclusief voor maximaal 40 gezinnen per voorstelling.

Vanaf de bank reageer jij niet alleen op hen, maar zij ook op jou. En dat niet alleen: je blijft zeker niet de hele tijd in je stoel zitten. De showmaster van De Rode Knop vraagt ook jou om aan een aantal bijzondere opdrachten mee te doen. Niks moet, alles mag.

Maak kennis met 4 bijzondere personages en die spannende geheimzinnige rode knop die symbool staat voor het loslaten van de regels waar je iedere dag mee te maken krijgt.  Natuurlijk zijn regels hartstikke fijn. Maar er zijn regels die je af en toe moet kunnen loslaten. Hoe verleg je je grenzen? Spannend…maar soms zó lekker!

De Rode Knop is een theaterbeleving gemaakt door de jeugdtheatermakers van Het Laagland. Een voorstelling  die inspireert en je blij maakt. Precies wat we nodig hebben in deze tijd. Eén familiekaartje, waarmee je samen met het hele gezin vanuit je eigen woonkamer kunt kijken, kost € 12,50. De voorstelling begint om 19.30 uur.

Kijk voor alle informatie op  https://www.munttheater.nl/agenda/het-laagland-de-rode-knop/