Kerstpresentje voor bijna 400 inwoners van Stramproy

We zitten midden in de donkere dagen voor Kerstmis. Dit jaar lijken die nog donkerder dan normaal.

Door corona zijn er diverse beperkingen, die het leven soms niet makkelijk maken. Vooral ouderen, mensen met een beperking of alleenstaanden kunnen door al die factoren het gevoel van eenzaamheid krijgen. Zeker als je ook nog echt zorgen hebt om ziek te worden, raak je makkelijk de sociale contacten kwijt, en kan eenzaamheid toeslaan.

Door het Sociaal Platform en de Dorpsraad Stramproy is daarom juist nu, deze week weer een pakketje bezorgd bij bijna 400 inwoners van Stramproy. Ingekocht bij de lokale winkeliers, en samen verpakt. Zo is een aardige attentie gemaakt, die deze dagen bezorgd wordt bij het bejaardenhuis, de aanleunwoningen, Veuskenshof, Kwartierstaete, Torenveste en andere adressen die daarvoor in aanmerking komen.

Met de attentie willen ze het signaal afgeven dat Stramproy een hechte gemeenschap is en moet blijven. Je staat er niet helemaal alleen voor, samen zijn we sterk. Niemand mag vergeten worden, iedereen hoort er bij. De coronaregels in acht nemend, zijn deze kerst-attenties ingepakt en bezorgd bij de mensen in het dorp.

Mochten ze iemand per ongeluk vergeten zijn, neem dan contact op met de Dorpsraad, via de website www.dorpsraad-stramproy.nl, of het e-mailadres [email protected].