Nieuwe parkeerplaats bij winkelcentrum Boshoven geopend

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het verbeteren van de parkeergelegenheid rondom Jumbo Heerschap in de wijk Boshoven. Vanaf deze week kan de parkeerplaats weer in gebruik worden genomen.

Na het aanpassen van de parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel, was dit najaar de voorzijde aan de beurt. De parkeerplaats is vergroot en biedt daarmee ruimte voor veel extra parkeerplaatsen. Jumbo Heerschap investeert hiermee fors in de parkeergelegenheid.

Glas- en afvalbakken

De ondergrondse glas- en afvalbakken, aan de zijde van de Meijerijstraat, kunnen naar verwachting medio januari in gebruik worden genomen. Vooralsnog kunnen de tijdelijke glas- en afvalbakken aan de Boshoverweg gebruikt worden. De nieuwe glas- en afvalbakken zorgen voor minder overlast voor omwonenden.

Afronden werkzaamheden

Hoewel de parkeerplaats nog voor de kerstdrukte in gebruik kan worden genomen, staan er nog enkele afrondende werkzaamheden op de planning. Zo volgt er snel meer verlichting en wordt de parkeerplaats voorzien van het nodige groen.