Papierbrand slaat over naar overkapping

De hulpdiensten zijn maandag iets voor 15.00 uur gealarmeerd voor een brand in de wijk Fatima.

Onder de overkapping naast een woning stond een doos met papier in brand. De brand sloeg over naar de overkapping die daardoor beschadigd raakte. De fietsen en scooter die onder de overkapping stonden liepen geen schade op. Niemand raakte gewond.

De brandweer kwam met een SIV en tankautospuit ter plaatse om het vuur te doven. De brand was snel onder controle.

Buurtbewoners sprake dat vuurwerk mogelijk de oorzaak van de brand kon zijn geweest. Er werden echter geen sporen van vuurwerk aangetroffen. De politie heeft enkele buurtbewoners gesproken die wel vertelden dat ze wel veel overlast van vuurwerk ondervinden.

Video via Youtube: https://youtu.be/5F6ERaY-Slk