Ravage na ongeval op A2 bij Hunsel

Hunsel – De hulpdiensten zijn zondag iets voor 16.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Hunsel.

In de rijrichting van Weert naar Maastricht waren, net voor afrit Ittervoort, twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Door de klap belandde de auto’s in de vangrail en lagen de brokstukken verspreid over de snelweg.

De snelweg werd in zuidelijke rijrichting afgesloten voor het verkeer. Twee inzittenden van een auto zijn ter plaatse behandeld in een ambulance. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij.

De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De auto’s worden momenteel geborgen zodat de snelweg weer zo snel mogelijk open kan.

Video via Youtube: https://youtu.be/qyQ4ImU4hPE