Ricardo Ras uit Weert in ‘De Casting Kantine’ op RTL4

Fotograaf: Laura Oldenbroek

Al jaren zorgt het programma ‘De TV Kantine’ voor de nodige lachsalvo’s. De feilloze imitaties van Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap kunnen echter wel wat versterking gebruiken. Dus gaat het drietal, onder leiding van Buddy Vedder, eenmalig op zoek naar onbekend imitatietalent.

Na een oproep van Carlo Boszhard hebben honderden mensen zich aangemeld om zichzelf te bewijzen voor een felbegeerde persiflage-rol. En misschien heeft Boszhard dit talent wel gevonden in de Weerter presentator en cabaretier Ricardo Ras (35) die met een van zijn 55(!) imitaties een gooi doet naar een rol in De TV Kantine.

In De Casting Kantine zullen de kandidaten zichzelf moeten bewijzen in verschillende rondes en maken ze kans op een glansrol in het nieuwe seizoen van De TV Kantine, dat 14 januari van start gaat. De Casting Kantine is eenmalig te zien op donderdag 7 januari om 20.30 uur op RTL 4.