Verruiming openingstijden Jumbo Heerschap supermarkten

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat de drukste maand van het jaar is begonnen. December is ieder jaar een gezellige en drukke maand in de supermarkten. En hoewel we de feestdagen dit jaar anders vieren, zal de drukte niet minder zijn.

Voldoende voorraad

De Jumbo Heerschap supermarkten zorgen voor voldoende voorraad, zodat klanten alvast hun langer houdbare producten kunnen kopen. Enkele dagen voor Kerst hebben klanten dan alleen de verse producten nog nodig, waardoor wachtrijen en drukte in de winkel tijdens deze dagen beperkt worden.

Diverse versproducten, zoals bijvoorbeeld slagroom, hebben een houdbaarheidsdatum van zeven dagen of langer, waardoor ook enkele versproducten al eerder gekocht kunnen worden.

Ruimere openingstijden

Om iedereen de gelegenheid te geven om op een veilige manier boodschappen te doen en de drukte te spreiden, verruimen vijf van de Jumbo Heerschap winkels de openingstijden.

  • zaterdag 19 en zondag 20 december 08.00 – 21.00 uur
  • maandag 21 december – 23 december 07.00 – 21.00 uur
  • donderdag 24 december, kerstavond 07.00 – 20.00 uur
  • vrijdag 25 december, eerste kerstdag en zaterdag 26 december, tweede kerstdag 08.00 – 20.00 uur
  • zondag 27 december 08.00 – 20.00 uur
  • maandag 28 december 07.00 – 20.00 uur
  • dinsdag 29 december en woensdag 30 december 07.00 – 21.00 uur
  • donderdag 31 december, oudejaarsavond 07.00 – 20.00 uur
  • vrijdag 1 januari, nieuwjaarsdag 10.00 – 20.00 uur

Bovenstaande openingstijden gelden voor de Jumbo Heerschap winkels in Heythuysen, Nederweert en de Weerter wijken Moesel, Leuken en Boshoven. Jumbo Heerschap Collegeplein is geopend volgens de normale openingstijden.

Doe ook je kerstboodschappen alleen

Ook tijdens de dagen voorafgaand aan de feestdagen worden klanten vriendelijk doch dringend verzocht om alleen naar de winkel te komen. Maak thuis, gezellig samen een boodschappenlijst voor het kerstdiner, maar kom alleen naar de winkel. Op deze manier kunnen de supermarkten zoveel mogelijk klanten de gelegenheid geven om veilig boodschappen te doen.

Horeca in de omgeving

Geniet tijdens de feestdagen van een diner van jouw favoriete restaurant. De horecaondernemers worden hard getroffen door de huidige maatregelen en staan te popelen om voor jou te koken! Veel horecaondernemers bieden afhaal- en/of bezorgmogelijkheden aan. Zo kun je thuis genieten van een maaltijd én steun je de lokale horecaondernemers. Weliswaar in een andere vorm, maar niet minder lekker! Op https://www.weertdegekste.nl/2020/11/deze-restaurants-zijn-open-voor-afhalen-en-of-bezorgen/ je een overzicht van restaurants waar je terecht kan.