Vignet Gezonde School voor Gilde Opleidingen

Algemeen Reageer 1 min. leestijd

Ook de komende drie jaar mag Gilde Opleidingen zich weer een Gezonde School noemen. Met de inspanningen van Gilde Sportief op het thema bewegen en sport laat het roc zien dat het voldoet aan de kwaliteitscriteria.

Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen of studenten.

“We zijn 13 jaar geleden begonnen met Gilde Sportief. Een gevarieerd en eigentijds sportprogramma voor onze eerstejaars voltijdsstudenten. Zo zorgen we voor actieve en gezonde studenten én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van hen. Dat vinden we bij Gilde Opleidingen belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval. Ondanks corona blijft actief sporten en bewegen doorgaan bij Gilde Opleidingen. Uiteraard binnen de kaders.”

Hans Roggen, teammanager Gilde Sportief

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie