Auto botst achterop aanhanger in Nederweert

Nederweert – Op de Randweg Zuid in Nederweert heeft maandagmiddag, in de rijrichting van Weert, een verkeersongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Nabij de kruising Randweg Zuid / Hulsenweg was een personenauto achterop een aanhanger gebotst. Op de aanhanger stond een kleine tractor en werd getrokken door een bestelauto. Alle inzittenden kwamen met de schrik vrij.

De personenauto die achterop de aanhanger was gebotst raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept door een berger. De bestelbus met aanhanger kon verder rijden nadat de bestuurder de gegevens had uitgewisseld.

Een wegbeheerder van de provincie Limburg was aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden en de weg schoon te maken. Hij kreeg daarbij ondersteuning van een BOA.