B&B Linje in Ell bekroond met 4 tulpen

Ell – B&B Linje in Ell is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na
hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts.

B&B Linje ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed &
Breakfast Nederland. Uit het rapport van de mystery guest: “B&B Linje is onlangs (september 2020) geopend. Er zijn veel aanpassingen aan het pand aangebracht door de eigenaar, met gebruik van goede en degelijke materialen. Prima inrichting, goede bedden en verzorgd ontbijt. Ook is er een open haard, deze is elektrisch maar sfeervol.

De B&B is gelegen aan de rand van Ell met zicht op weilanden en bosgebied. Volop ruimte en
mogelijkheden voor fietstochten en wandelingen (liggend aan LAW’s). We werden door de eigenaren op een vriendelijke wijze verwelkomt en kregen van de B&B eigenaresse een goede rondleiding / uitleg van de kamer. Door corona zijn enkele zaken met het oog op hygiëne en virusverspreiding aangepast. “

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

“Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. U mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Meer informatie: https://bblinje.business.site of www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/ell/b-b-linje/75338/