Proef met zebrapad St. Jobstraat geslaagd

Algemeen Weert 6 reacties 1 min. leestijd

Het nieuw aangelegde zebrapad op de St. Jobstraat dat wijkbewoners de gelegenheid biedt om veilig over te steken is een blijvertje. Het zebrapad was in eerste instantie als proef aangelegd. De proef is geslaagd.

Dit jaar wordt gestart met de reconstructie rotonde Ringbaan Oost / Maaslandlaan en St. Jobstraat. Voordat het project zou starten werd eerst onderzocht of een zebrapad tussen het winkelcentrum en de wijk Leuken geen files of opstoppingen op de rotonde zou veroorzaken.

Het zebrapad vormt geen problemen voor het verkeer op de rotonde en dus is de proef geslaagd. Na de reconstructie zal het zebrapad definitief worden aangelegd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
6 reacties