Bestelbus botst tegen geldwagen op A2 bij Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – In de file van een eerder ongeval op de snelweg A2 bij Weert heeft vrijdagmiddag een kop-staart botsing plaatsgevonden.

Ter hoogte van Kelpen-Oler was een bestelbus met aanhanger achterop een geldwagen gebotst. Waarschijnlijk had de bestuurder van de bestelwagen de file voor de geldwagen niet opgemerkt. Toen de geldwagen moest remmen botste de bestelbus er achterop.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De bestuurders wisten hun voertuig nog op de vluchtstrook te parkeren. Voor de geldwagen moest een speciaal bergingsbedrijf komen. Voor de bestelbus en aanhanger met hoogwerker kwamen ook twee bergers ter plaatse.

Vanwege de bergingswerkzaamheden moest de rechter rijstrook worden afgesloten voor het verkeer. Er ontstond een kleine file.

Video via Youtube: https://youtu.be/0qWE54nP9EI