Bewoners lichtgewond na woningoverval Marienhagelaan

Maandagavond heeft omstreeks 19.00 uur bij een woning aan de Marienhagelaan, in de wijk Fatima, een overval plaatsgevonden. De bewoners zijn hierbij lichtgewond geraakt, zo meldt de politie via Facebook.

Om 19.30 uur werd er een Burgernet-bericht verstuurd, maar de verdachten werden niet meer aangetroffen. De politie is nog altijd op zoek naar de daders. Inmiddels is er een iets uitgebreider signalement gedeeld. Tevens is er met een helikopter gezocht naar de daders.

Signalement verdachte 1

 • Man
 • 16/20 jaar
 • Getint uiterlijk
 • Sprak Nederlands met een buitenlands accent
 • Zwart mondkapje
 • Geheel in het zwart gekleed

Signalement verdachte 2

 • Man
 • 16/20 jaar
 • Getint uiterlijk
 • Sprak Nederlands met een buitenlandse accent
 • Pet met witte letters
 • Zwart mondkapje
 • Zwarte trui met capuchon
 • Grijze joggings/trainingsbroek

Mocht je iets verdachts hebben gezien en/of gehoord omstreeks 19.00 uur in de omgeving van Marienhagelaan in Weert, of weet je meer over deze overval dan verzoekt de politie om contact op te nemen met de politie Weert, via het telefoonnummer: 0900-8844. Dit kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer: 0800-7000. (www.meldmisdaadanoniem.nl) Verwijs daarbij naar registratienummer: 2021008994