Kapper Soufiane zit met de handen in het haar

Update – Soufiane van Souf’s Salon aan de Limburglaan zit letterlijk met de handen in het haar. Woensdag opende hij tegen de regels in de deuren van zijn kapsalon.

De wanhoop is groot. Soufiane zag geen andere uitweg meer dan zijn salon weer te openen. Hij woont in België en heeft een kapsalon in Weert. Dit betekent dat hij geen steun krijgt van de overheid. De rekening komen ondertussen gewoon binnen.

“Iedereen wordt thuis geknipt en de kappers verdienen zo met ‘zwart geld’, dat frustreert me enorm. Ik wil mijn klanten graag helpen. Ik heb geen andere oplossing om open te gaan. Nood breekt wet”, aldus Soufiane.

De pandhuur van zijn kapsalon in Nederland en woning in België moeten gewoon betaald worden. “Mensen kunnen wel massaal bij elkaar staan in de supermarkt en een hardwerkende ondernemer moet de deur sluiten. Dat kan niet, zonder inkomsten ben ik alles kwijt.”

Update donderdag 11.59u

Naar aanleiding van een bezoek door BOA’s heeft Soufiane besloten om de zaak te sluiten: https://www.facebook.com/Dailyhaircut1/posts/3792273064193329