Ook in 2021 vindt er een editie plaats van de Wieërter 11

In een carnavalsseizoen waar vanwege de corona-maatregelen helaas geen evenementen doorgang zullen vinden is er tóch nog een lichtpuntje. De organisatie achter de Wieërter 11 heeft laten weten dat er ook dit jaar een editie plaats gaat vinden. Weliswaar niet zoals ze de afgelopen 5 jaar hebben meegemaakt, maar er wordt alles aan gedaan om de deelnemers toch de totale beleving te geven. Uiteraard wel volgens de geldende RIVM-maatregelen.

‘ne Thoêswedstriêt!

Dat is het thema van de editie van 2021. Het zal een editie worden waarbij de 11 kroegen die de afgelopen jaren tijdens de Wieërter 11 vertegenwoordigd waren, een steuntje in de rug krijgen. Er zal helaas niemand achter een wagen met muziek van kroeg naar kroeg trekken, maar de deelnemers gaan een heuse thuiswedstrijd spelen.

Hoe ziet deze editie er dan uit?

Deelnemers kunnen een ‘Wieërter 11 dêrdje helft pakket’ kopen. Hiermee zijn ze verzekerd van zeker 11 unieke flesjes bier, een Wieërter 11 knipkaart & natuurlijk het nu alweer legendarische (en historische) Wieërter 11 speldje. Laat je verder vooral verrassen hoe de rest van de inhoud van de pakketten eruit gaat zien! Wie weet zal er daarnaast ook op de maandagavond 15 februari nog iets te gebeuren staan…

Kan je met deelname aan deze Wieërter 11 thuiswedstrijd dan ook de Champions League winnen? Nee, helaas zit dat er niet in. Wel steun je met de aankoop van het ‘derde helft’- pakket 11 Weerter horeca zaken! En zeg zou zelf, is dat niet al een winst op zich?

Voor meer informatie ga naar de website: http://www.wieerter11.nl/wieerter-11-2021/

De deelnemende kroegen die je steunt met een ‘Wieërter 11 dêrdje helft’-pakket, zijn: Café de Tramhalte, Café Du Commerce, Café ’t Swaentje, Café de Gruyter, De Soos, Café de Harmonie, Café de Brouwer, Wertha Brewpub, de Gotcha, de Apostel & Denver.