Productielocatie Bruil prefab Weert verkocht aan Lammers Beton

Per 1 januari 2021 is de productielocatie van Bruil prefab aan de Lozerweg in Weert, verkocht aan Lammers Beton. Aanleiding hiervoor is de aangescherpte strategische koers, waarbij Bruil prefab zich gaat richten op een beperkt aantal prefab product-marktcombinaties.

Strategische focus

De overige locaties van Bruil prefab – in Geertruidenberg en Veenendaal – sluiten in deze strategische focus goed aan. Deze locaties blijven dus over verminderd actief vanuit Bruil prefab.

Lammers Beton

De activiteiten van de productielocatie in Weert komt volgens Bruil goed tot hun recht onder de vleugels van Lammers Beton. Met deze overname verkrijgen zij extra slagkracht op de markt en daarmee hebben ze alle vertrouwen in een gezond perspectief voor de vestiging en specifiek voor de medewerkers in Weert.