SJG scherpt bezoekersregeling opnieuw aan

Om de medewerkers, patiënten en bezoekers van het St. Jans Gasthuis in Weert zo goed mogelijk te beschermen tegen het coronavirus heeft het ziekenhuis de bezoekersregeling opnieuw aangescherpt. Het is nodig om de contactmomenten te beperken. De aangepaste bezoekersregeling is per 21 januari 2021 van kracht.

Aanpassingen

  • De maximale bezoektijd wordt van een uur teruggebracht naar een half uur. Het dringende advies is om een bezoek niet langer dan 15 minuten te laten duren.
  • Patiënten het dringende advies krijgen om het bezoek gedurende de opname te beperken tot 2 vaste personen. Er blijft gelden dat maximaal 1 bezoeker per patiënt per dag mag komen. Dit doen ze om het aantal wisselende contactmomenten zo veel mogelijk te beperken.
  • Bezoekers moeten zich niet alleen aanmelden bij de receptie, maar ook afmelden als zij het ziekenhuis weer verlaten.

De bezoektijd blijft van maandag t/m zondag van 17:30 – 20:00 uur. De volledige regeling kun je raadplegen via: https://sjgweert.nl/algemeen/bezoektijden.