Sushi-bezorger gewond na botsing tegen auto op voetgangersoversteek

De hulpdiensten zijn zaterdag rond 18.25 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Wilhelminasingel in Weert.

Op de voetgangersoversteek tussen de horecazaken Du Commerce en ’t Swaentje was een fietser tegen een auto gebotst. De auto reed over de verkeersdrempel toen op dat moment een bezorger met een sushi-bestelling wilde oversteken. De bezorger op de fiets kon niet meer tijdig remmen en botste tegen de zijkant van de auto en kwam ten val.

Voorbijgangers en medewerkers van Du Commerce ontfermden zich over het slachtoffer en waarschuwden de hulpdiensten. De bezorger was lichtgewond geraakt en is overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist kon de weg vervolgen nadat de politie de situatie in kaart had gebracht. Een deel van de Wilhelminasingel is tijdelijk afgesloten geweest.

Video via Youtube: https://youtu.be/yVCi7huBHyo