Ad Rijkers 4×11 jaar lid van V.V. De Pinmaekers Nederweert

Algemeen Nederweert Regio Vastelaovendj Reageer 2 min. leestijd
Foto via: V.V. De Pinmaekers Nederweert

Nederweert – Ad is sinds het seizoen 1976-1977 lid van V.V. De Pinmaekers.

In de beginjaren was Ad naast lid van de raad van 11 de hoffotograaf van V.V De Pinmaekers. Hij zorgde ervoor, dat alle activiteiten in een seizoen vastgelegd werden op de gevoelige plaat. Vervolgens kregen alle medewerkers, die betrokken waren bij de activiteiten de gelegenheid om foto’s bij te bestellen.

Foto’s van de bonte avonden, boerenbruiloft en vele andere evenementen vonden gretig aftrek. Een megaklus voor Ad en zijn vrouw om al deze honderden foto’s jaarlijks uit te zoeken en vervolgens bij de juiste persoon af te leveren.

Ad heeft dit jaren met volle overgave gedaan, tot het moment dat het digitale fotograferen zijn intrede deed en hij zich op andere taken ging toeleggen.

Bühnemeester en optochtcollecte

Ad is een man, die veel werk verzet achter de schermen, iemand waar je altijd een beroep op kunt doen. Al vele jaren is hij actief betrokken bij het verwerken van de collecte tijdens de optocht en als bühne meester actief tijdens de bonte avonden.

Erelid

Voor zijn vele verdiensten is Ad enige jaren geleden benoemd tot ere lid van V.V. De Pinmaekers.

Onderscheiding

Dit seizoen zijn er geen vastelaovendj-activiteiten. Desondanks en geheel volgens de coronaregels heeft een kleine afvaardiging van V.V. De Pinmaekers Ad thuis verrast en hem de hoge Bondsonderscheiding van de BCL met bijpassen de oorkonde t.b.v. 4 x 11 jaar lidmaatschap toegekend.

Echtgenote Angeline in al die jaren ook actief betrokken en daarmee een grote steun voor Ad heeft hem de bondsonderscheiding onder toeziend oog van Vorst Roland van Eijk en bestuurslid Geer Vaes uitgereikt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie