Werkzaamheden Mastenbroekweg

Van maandag 1 februari tot en met dinsdag 9 februari vinden er werkzaamheden plaats aan de grasbetontegels langs de Mastenbroekweg.

De Mastenbroekweg wordt dan vanaf de Bocholterweg tot de Dijkerstraat afgesloten voor verkeer. Bewoners en bedrijven langs de Mastenbroekweg blijven bereikbaar.

Werkzaamheden

De grasbetontegels langs de zijkant van de Mastenbroekweg worden vernieuwd. Deze grasbetontegels liggen grotendeels te laag en worden daarom vervangen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer D. van der Steen.

Bereikbaarheid

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, wordt de Mastenbroekweg tijdelijk afgesloten. De bewoners en bedrijven langs de Mastenbroekweg blijven wel bereikbaar. Voor de bereikbaarheid van de Altweerterkapelstraat en het doorgaande verkeer is een omleidingsroute ingesteld.