Flinke blikschade bij ongeval op Graafschap Hornelaan

De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Graafschap Hornelaan.

Op de kruising ter hoogte van het viaduct Ringbaan-Oost waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Een van de betrokken auto’s wilde vanaf de Graafschap Hornelaan de toerit naar de Ringbaan-Oost oprijden maar de bestuurster zag een naderende auto over het hoofd. Het kwam tot een botsing waarbij een van de betrokken auto’s in de struiken tot stilstand kwam.

De inzittenden wisten op eigen kracht het voertuig te verlaten. Een man is ter plaatse in een ambulance nagekeken op verwondingen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De voertuigen raakten flink beschadigd en worden afgesleept door een berger.

Video via Youtube: https://youtu.be/vkDHT-fEVaI