Gewonde bij ongeval op de Onze Lieve Vrouwestraat in Ospel

Ospel – Op de Onze Lieve Vrouwestraat in Ospel heeft woensdagavond rond 19.15 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken. Door de klap sloeg een betrokken personenauto over de kop. De situatie leek in eerste instantie zo ernstig dat ook de brandweer en een traumahelikopter werden opgeroepen. De traumahelikopter hoefde uiteindelijk niet naar Ospel te vliegen.

De bestuurder van een bestelauto is ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een inzittende van de personenauto is overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer assisteerde bij het veilig stellen van de voertuigen. De weg is afgesloten voor het verkeer.

Video via Youtube: https://youtu.be/lnX3TzaDAxA