Gratis vastelaovendj poster verkrijgbaar bij Jumbo Heerschap

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 4 min. leestijd
Schilderij Hans Corstjens

Jaarlijks pronkt in vastelaovendj tijd op vele ruiten in Limburg de vastelaovendj poster van dat jaar. Niet alleen omdat het een mooie poster is, maar vooral om met de poster de vastelaovendj te vieren en delen. In het Weerterland wordt deze traditie ook dit jaar in stand gehouden.

Onlangs werd duidelijk dat de vastelaovendj poster die sinds 2006 door de Provincie Limburg, De Limburger en de Sjeng Kraft Kompenei wordt gemaakt, dit jaar niet zal verschijnen. “Spijtig”, volgens Don Thijssen voorzitter van Rotary Weert Land van Horne en drijvende kracht achter het initiatief Vastelaovendj verbingtj het Weerterland (www.vvweerterland.nl).

“Juist nu kunnen mensen kracht putten uit de waarden van vastelaovendj om het leven niet altijd even serieus te nemen. Aan de hand van iets simpels als het ophangen van een poster laten mensen zien dat ze vastelaovendj omarmen. Wij vinden het dus belangrijk om wel met een poster te komen en hebben in Jumbo Heerschap een partner gevonden die zich hierin herkent.”

Vastelaovendj poster 2021

Vanaf donderdag 4 februari tot aswoensdag 17 februari loopt de posteractie in het Weerterland. Gedurende deze periode zijn de posters gratis (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar bij de vijf vestigingen van Jumbo Heerschap in Nederweert en Weert.

Op de poster staat een kleurrijke afbeelding gemaakt door Hans Corstjens uit Weert. Iedereen die deze poster op een zichtbare plek achter de raam hangt, hier een foto van maakt en deze deelt op facebook met vermelding #postervvweerterland maakt kans op één van de vijf levensmiddelenpakketten ter waarde van € 50,= die Jumbo Heerschap ter beschikking stelt. Vergeet niet bij het delen naast #postervvweerterland ook de vestiging te noemen waar je de poster hebt opgehaald.

“Jumbo Heerschap staat midden in de lokale gemeenschap en draagt Vastelaovendj een warm hart toe. Met deze actie kunnen we de straten in Nederweert en Weert de komende weken wat vrolijker kleuren.”

Ron Hendrikx operationeel manager van Jumbo Heerschap

Vastelaovendj levend houden

De posteractie maakt deel uit van het initiatief Vastelaovendj verbingtj het Weerterland (vvweerterland.nl). Dit initiatief is gestart om het vastelaovendj gevoel levend te houden en de vastelaovendj verenigingen in het Weerterland te steunen.

Het vastelaovendj gezicht Weerterland 2021 is een belangrijk onderdeel om het vastelaovendj gevoel te delen. Naast deze verkiezing heeft Serviceclub Rotary Weert land van Horne in samenwerking met de vastelaovendj verenigingen in het Weerterland is de website vvweerterland.nl gelanceerd. Deze onafhankelijke website biedt bezoekers doorlopend beelden van vastelaovendj gerelateerde activiteiten. Denk hierbij aan videobeelden van oude bonte avonden, optredens, optochten, etc.

Maar ook aan nieuwe (nog niet eerder getoonde) video’s van vastelaovendj artiesten of andere leuke optredens die georganiseerd worden door de vastelaovendj verenigingen in het Weerterland. Vvweerterland.nl is een soort Netflix voor Vastelaovendj! Een verzamelplaats voor de leukste vastelaovendj inhoud. Lekker makkelijk en overzichtelijk op één plek.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie