Rood geel en groen voor Café de Harmonie

Een beetje vrolijkheid kan iedereen wel gebruiken momenteel. Dicht getimmerde ramen van diverse panden in de Weerter binnenstad maken de sfeer er niet beter op. Ook kan er dit jaar geen vastelaovendj gevierd worden. Bij Café de Harmonie gingen daarom vandaag de handen uit de mouwen.

Vanwege de lockdown moeten de horecazaken en winkel momenteel gesloten blijven. Daarbovenop kwam ook nog eens de dreiging van ‘avondklokrellen’ waarna de panden werden dichtgetimmerd. Het ziet er zo allemaal heel triest uit, maar bij Café de Harmonie bedachten ze iets om de boel weer wat op te vrolijken.

Zaterdagochtend stonden de emmers met de vastelaovendjkleuren rood, geel en groen op de Muntpromenade. De houten platen die tegen de ramen van de vastelaovendjkroeg waren getimmerd werden voorzien van vrolijke creaties met teksten in het dialect.

Dus als je vandaag je verse groenten gaat halen op de weekmarkt of een kopje koffie gaat drinken in het centrum kun je vanaf vanmiddag weer iets vrolijks aanschouwen.

Video via Youtube: https://youtu.be/-Xlx92-TZt8