Nieuwe update voor gratis app van WdG

De mobiele app van WdG heeft vorige week een update gekregen en is inmiddels gratis beschikbaar via de appstores van Android en Apple.

In december 2020 was de app al in een nieuw jasje gestoken. Naar aanleiding van positief kritische opmerkingen van lezers heeft ontwikkelaar INOVA uit Meijel nog een aantal verbeteringen doorgevoerd. Deze versie is vorige week door de Android en Apple goedgekeurd.

Via de app van WdG heb je de lokale actualiteiten met 1 druk op het scherm binnen handbereik. De app is de snelle leesvariant van de website. Naast actualiteiten kun je er ook evenementen, vacatures en deals terugvinden. Ook een tip insturen via de app is mogelijk (graag zelfs!).

Je kan de app downloaden via Google Play en de AppStore van Apple. De app kan gratis worden aangeboden dankzij de adverteerders die op de website en in de app staan.