Ook dinsdag wordt er in Weert geen huisvuil opgehaald

Algemeen Informatie Weert 8 reacties 1 min. leestijd

Vanwege het extreme winterweer is het helaas nog steeds niet veilig om met de grote voertuigen in de wijken te rijden. Ook dinsdag 9 februari 2021 kan er geen huisvuil worden opgehaald, zo meldt de gemeente Weert.

Vanwege de sneeuw en ijzel kunnen de vuilniswagens gaan glijden, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Van Kaathoven wil de huisvuilophaaldienst zo snel mogelijk, als het veilig is, weer opstarten. Er wordt daarom van dag tot dag bekeken wat mogelijk is. Hierdoor wordt soms pas laat besloten dat het ophalen niet doorgaat.

Vanochtend stond alles klaar om te gaan, maar moest op het laatste moment worden besloten dat het toch niet veilig genoeg was. Er wordt ook gekeken naar oplossingen voor de dagen dat het huisvuil niet opgehaald kon worden, bijvoorbeeld door op een andere dag het huisvuil op te halen.

Actuele informatie kun je vinden via: www.weert.nl/huisvuil-duobak-en-ophaaldagen

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
8 reacties