Vanaf vandaag weer ijspret bij ijssalon Bacio

Spotlight – De ijspret in Weert houdt aan. Stonden we vorig weekend nog op het ijs met de schaatsen aan, vanaf vandaag kun je weer genieten van vers schepijs bij Bacio aan de Maaspoort in Weert.

Want, wat is er nu lekkerder dan in de eerste warme zonnestralen van 2021 een ijsje te eten? Het belooft de komende dagen lenteachtig te worden. Daarom opent Bacio vanaf vandaag al het nieuwe ijsseizoen! De vitrines worden weer gevuld met het lekkerste schepijs en met de vertrouwde smaken zoals je die kent.

Bestel vanuit huis en geniet ook thuis

Helaas heeft corona ons land nog steeds in zijn greep. Met alle beperkingen die er zijn, proberen ze er alles aan te doen om het genieten van een ijsje voor iedereen zo veilig mogelijk te maken. Zo proberen ze bij Bacio de tijd in de winkel te verkorten en de drukte te voorkomen door een betere spreiding.

Bacio roept iedereen op om niet met het hele gezin naar de winkel te komen. Kom alleen en neem je bestelling mee naar huis, om er thuis (in de tuin) van te genieten. Om dat eenvoudiger te maken hebben ze een webpagina gemaakt waarop je het beschikbare assortiment kunt bekijken en eenvoudig via Whatsapp je ijsjes kunt bestellen. Als je dat doet staat je bestelling klaar zodra je bij Bacio bent.

Bestellen kan tijdens openingstijden via https://bacio.nl/afhalen/. En behalve dat deze manier makkelijk en veilig is spaar je met ieder online besteld bolletje ijs ook zegels waarmee je spaart voor gratis producten!

Niet alleen ijs. Ook paaschocolade

Naast ijs hebben ze bij Bacio uiteraard ook de vertrouwde chocoladeafdeling, want ook de paaseitjes doen weer hun intrede. Om dit extra aantrekkelijk te maken hebben ze tijdelijk een speciale aanbieding: 500 gram paaseitjes met bonbonvulling voor €12,50.

Bestel ook eenvoudig online via de webshop: https://bacio.nl/shop/. Bacio is vanaf nu dagelijks geopend. Kijk voor de actuele openingstijden per dag op https://bacio.nl