Buitentrainingen bij VC Weert

Foto via VC Weert

In de periode dat de corona-maatregelen het niet toe lieten om te volleyballen, heeft VC Weert met verschillende activiteiten geprobeerd om de leden te laten bewegen en het vereniging gevoel te behouden.

Zo waren er challenges en een foto bingotocht voor de jeugd. Werd het ommetje lopen gepromoot onder alle leden, verschijnt er regelmatig een nieuwsbrief en worden er online pubquizzen georganiseerd. Maar natuurlijk werd er met smart gewacht op het bericht dat er weer getraind mocht worden.

Het is nu mogelijk voor leden t/m 26 jaar om in teamverband te trainen. De CMV en ABC jeugd (t/m 17 jaar) zijn daarom op dinsdag en donderdag te vinden op de beachvolleybalvelden bij sportpark St. Theunis.Voor de senioren leden (18 t/m 26 jaar) is daar op maandag, dinsdag en/of donderdag de mogelijkheid om weer te volleyballen.Vanaf 29 maart kunnen de leden >26 jaar ook aan de slag, met de voor hen geldende regels.

Ben je geïnteresseerd en wil je gratis mee komen trainen? Dit kan voor alle leeftijden!
Stuur dan een mail naar [email protected] en je ontvangt informatie over de mogelijkheden.