Eddy van Hove nieuwe trainer van SV Laar 2

Met ingang van het nieuwe seizoen 2021/2022 wordt Eddy Van Hove de nieuwe trainer van SV Laar 2.

De 48-jarige Eddy, geboren in Lüdenscheid woont al ruim 26 jaar in Weert samen met zijn Chantal. Hij heeft twee voetballende zoons en was van begin af aan veel te vinden langs de lijn bij zijn jongens.

Eddy zelf voetbalt bij DESM en startte bij deze vereniging ook zijn trainerscarrière als jeugdtrainer. Tevens is hij al ruim 14 jaar nauw betrokken als lid van o.a. voetbalzaken / jeugdcommissie waar hij o.a. als jeugdcoördinator van verschillende leeftijdscategorieën verantwoordelijk was.

Later volgde een trainerschap in de jeugd van Fortuna. Met Eddy in de gelederen wil SV Laar de verjonging inzetten binnen de staf van de selectie temeer ook omdat ze een zeer talentvolle jonge groep hebben die de club de komende jaren nog verder willen doorontwikkelen.

SV Laar heeft Eddy van harte welkom en wenst hem hierbij heel erg veel succes.