Nieuwe editie van Smakelink wijst je naar de verslocaties

Eier Drive-In Altwieërthej

Na een zeer succesvolle eerste editie, gelanceerd in de zomer van 2020, is vanaf april de nieuwe editie van Smakelink – lekker lokaal weer op tal van plaatsen gratis mee te nemen.

Deze voorjaarseditie wijst je de weg naar meer dan honderd verkooppunten van verse producten uit eigen teelt. Ideaal om zo je boodschappen- of fietsroute uit te stippelen en te genieten van alles dat de agrariërs in deze regio te bieden hebben.

In een tijd dat er een groeiende interesse is in vers, lokaal en gezond eten, wordt Smakelink als platform enthousiast gebruikt. Naast de gids, die drie keer per jaar wordt uitgegeven, vind je de verslocaties ook terug op de website, www.smakelink.nl en worden via sociale media de laatste nieuwtjes en aanbiedingen gedeeld.

In Smakelink vind je boerderijwinkels, vers-automaten, verkoopstalletjes met groenten, fruit, honing, meelproducten, eigengemaakte jams, kaas en zuivel. Daarnaast verwijst de gids naar boerenuitjes, activiteiten en terrasjes op en rond het erf. Zo wordt boodschappen doen op het platteland wel heel gezellig.

Smakelink is ontstaan uit een samenwerking tussen Plattelandscoöperatie en uitgever Ten Productions Mediaburo. De gidsen vind je o.a. bij de vers-aanbieders, toeristische infopunten, ambachtelijke slagers en boeren-horeca-locaties in de gemeenten Peel & Maas, Leudal, Nederweert en Weert.