Popkoor The Ray-Stabbing Singers bestaat 50 jaar

Popkoor The Ray-Stabbing Singers is opgericht in 1971 en is ontstaan uit het toenmalige “Jongerenkoor Weert”. Dit jaar vierde het koor haar 50 jarig jubileum, maar een feestje geven in het bijzijn van alle leden zat er niet in. Maar het bestuur had een andere verrassing in petto.

Sinds 2015 staat het popkoor onder leiding van dirigent Theo Collaert. Tijdens de optredens worden ze begeleid door piano en combo. Het repertoire bestaat uit popnummers uit de oude én nieuwe hitlijsten.

De koorleden streven ernaar om regelmatig een eigen show te presenteren en treden normaal gesproken regelmatig op bij verschillende gelegenheden in Weert en omstreken. Sinds de komst van dirigent Theo zijn ze bezig met het vernieuwen van het repertoire, stemvorming en de presentatie van het koor. 

Op 7 maart j.l. bestond het koor precies 50 jaar. In deze bizarre tijd is het helaas niet mogelijk om er samen met alle leden een feestje van te maken daarom heeft het bestuur besloten om alle leden te verrassen met een aandenken en iets lekkers.

Omdat ze vorig jaar amper hebben kunnen repeteren heeft het koor al eerder moeten besluiten om hun jubileumshow een jaar uit te stellen en deze zal plaatsvinden op zaterdag 14 mei 2022 in de Bosuil. Houd dus de website en socials in de gaten voor verdere info. Ze hopen iedereen volgend jaar te mogen begroeten tijdens hun 50 jarige jubileumshow.

Meer informatie: http://www.theraystabbingsingers.nl/ en https://www.facebook.com/PopkoorTheRayStabbingSingers