Ricardo Ras vrijdag te gast in 5 Uur show op SBS6

Plaats een reactie

Na zijn overwinning van een imitatietalentenjacht op RTL4 is de televisiecarrière van presentator en cabaretier Ricardo Ras (35) uit Weert in een sneltreinvaart gekomen. Morgenmiddag is hij met zijn imitaties live te gast in de 5 Uur Show op SBS6.

Hij verscheen in Shownieuws, RTL Boulevard op de radio, in menig landelijk dagblad en kreeg lovende reacties van de échte Robert ten Brink. Zijn eigen talkshow ‘RAStv Talks’ op YouTube zorgde voor wat consternatie nadat Irene Moors boos weg leek te lopen uit het interview. Achteraf bleek het in scène te zijn gezet. En was het ‘een lesje teasers maken’ aldus de 53-jarige presentatrice die tegenwoordig ook presentatoren coacht. Moors en Ras kunnen dus nog prima door een deur.

Benefietavond

“Gelukkig krijg ik nu de kans om aan mooie projecten te werken. Zo presenteer ik op zaterdagavond 27 maart ‘De Steun de Weerter Horeca Benefietavond’ rechtstreeks vanuit het Munttheater trakteren we de inwoners van Weert via een livestream-uitzending op een avondvullend programma vol entertainment. En natuurlijk praat ik met een aantal getroffen horecaondernemers. Sommige verhalen zijn echt schrijnend.”

“Met deze avond hopen we zo veel mogelijk donaties te mogen ontvangen om de horeca in Weert overeind te houden. Mensen kunnen bijvoorbeeld nu al loten kopen voor de loterij en daarmee kans maken op mooie prijzen beschikbaar gesteld door lokale ondernemers. Daarnaast is er ook een heuse veiling op touw gezet.” Meer info op www.weertdoneert.nl.

De ‘5 Uur Show’ met daarin Ricardo Ras is morgen om 16.50 uur live te zien bij SBS6.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie