Ricardo Ras speelt eerste try-out cabaretvoorstelling in Maarheeze

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Ricardo Ras

Maarheeze – Maarheeze heeft de landelijke primeur: meesterimitator Ricardo Ras speelt de allereerste try-out van zijn cabaretvoorstelling ‘De 101 Man Show’ in De Smeltkroes. Op zaterdag 5 oktober kan het publiek uit de regio genieten van bizarre imitaties en smaakvolle anekdotes van deze ras-entertainer. 

In 2021 werd Ricardo landelijk bekend toen hij met een imitatie van Robert ten Brink het RTL 4-programma ‘De Casting Kantine’ won. Hij werd uitgeroepen tot beste imitatietalent van Nederland en kreeg een plek in ‘De TV Kantine’. Op social media trakteert hij zijn duizenden fans op zijn vele heerlijke imitaties. Daarnaast is hij met zijn imitaties wekelijks te horen in ‘De 538 Ochtendshow‘.

In ‘De 101 Man Show’ vertelt Ricardo Ras over zijn struggles met een druk en chaotisch leven als ADHD’er. Een show vol hilarische en herkenbare situaties waarin de ogenschijnlijke succesvolle perfectionist zijn eigen façade omver duwt en zijn publiek wijst op het spoor van vernieling dat eraan vooraf is gegaan. Tussen de vermakelijke anekdotes door transformeert Ricardo zich van de ene naar de andere bekende Nederlander.

Ras heeft bewust gekozen voor De Smeltkroes. “Ik heb hier ooit zelf een voorstelling bezocht en ik vond de sfeer zo gemoedelijk. Ook collega Roué Verveer komt hier graag. Toen ik contact opnam met beheerder Jeroen Veldkamp snapte ik waarom. Het zijn bevlogen ondernemers en ze willen er echt iets moois van maken. We waren er snel over uit: de eerste try-out komt hier!”

Veldkamp: “We zijn trots dat Ricardo zijn eerste try-out aan onze gastvrijheid toevertrouwt, we gaan er daarom ook een feest van maken. Na afloop van de try-out is er een after-party met dj. Een compleet avondje uit in Maarheeze.”

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 5 oktober 2024
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Locatie: De Smeltkroes, Kijkakkers 1 in Maarheeze
  • Entree: € 17,50 (excl. boekingskosten)
  • Kaarten: ricardoras.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie