Schutterij St. Antonius zet definitief streep door Qmusic Party Stramproy

Update 12.34u – Vol goede moed begon Schutterij St. Antonius uit Stramproy eind 2019 met de voorbereidingen voor de organisatie van een Qmusic Party in Stramproy. Alles verliep volgens plan totdat in maart 2020 de coronapandemie uitbrak.

Al snel werd de organisatie duidelijk dat de Qmusic Party in juni 2020 géén doorgang kon vinden. Na overleg met het boekingskantoor werd de Qmusic Party doorgeschoven naar juni 2021. De mensen die hun geld terug wilden kregen dat ook zonder probleem teruggestort.

In de tussentijd bleef het virus zich verspreiden en op dit moment kunnen ze dan ook concluderen dat het organiseren van een Qmusic Party in juni 2021 nog steeds géén optie is. Na weer een overleg te hebben gehad met het boekingskantoor heeft het bestuur van schutterij St. Antonius Stramproy 1475 besloten om de QMusic Party dan ook definitief af te gelasten.

Tickets

De mensen die via YourTicketProvider tickets gekocht hebben zullen het geld binnenkort teruggestort krijgen.

Heb je de tickets gekocht bij de JUMBO in Stramproy? Dan kun je, rekening houdende met de coronamaatregelen, op zaterdag 10 april of zaterdag 17 april deze tickets inleveren bij de schutterij. Dat is mogelijk tussen 10.00 – 13.00 uur in het clubgebouw aan de Lochtstraat 8a te Stramproy. Je kan de tickets niet bij de JUMBO terug inleveren.