Stichting Stadstriathlon Weert ondanks corona bezig met volgende editie

De organisatie van Stadstriathlon Weert is volop bezig met het organiseren van de 12e editie van dit unieke sportevenement. Vele vrijwilligers zetten zich weer in om hier een mooi succes van te maken.

Vanwege corona is het evenement in 2020 helaas niet doorgegaan. Zekerheid voor dit jaar is er nu ook nog niet maar de organisatie is wel met een positieve blik alles aan het plannen en organiseren, zodat wanneer er groen licht gegeven wordt alles al voorbereid is. Om de Stadstriahtlon Weert al te laten beleven wordt er vandaag begonnen  met een social media campagne die door zal lopen tot en met de datum van het evenement (12 & 13 juni 2021).

De social media kanalen zullen de komende weken vol staan met content. Hier zijn de updates en acties over het evenement te vinden. De organisatie zal vanmiddag de eerste video posten waarmee de campagne van start zal gaan: https://youtu.be/JlbgGmYeWGc.

Om op een positieve manier naar het evenement toe te kunnen groeien wordt support gevraagd.  Deze is hard nodig en zeer welkom.  Men kan middels een aanmeldformulier laten weten dat je het evenement een warm hart toedraagt. Dit is gratis en stimulerend voor de organisatie. Wanneer men support, ligt er tijdens het evenement een gepersonaliseerde stempelkaart klaar met leuke acties van de lokale ondernemers.