Vrachtwagen rijdt zich vast op toegangspaal in centrum Weert

2 reacties

Het was woensdag even flink balen voor een vrachtwagenchauffeur in het centrum van Weert. Hij had zijn vrachtwagen klem gereden op een verzinkbare toegangspaal op de Korenmarkt, naast de St. Martinuskerk.

De chauffeur wilde zijn lading lossen in de binnenstad, maar hij had op de borden niet gezien dat zijn vrachtwagen te lang was. Nadat de trekker over de paal was gereden ging de paal weer omhoog. Echter moest de oplegger de paal nog passeren.

Uiteindelijk kwam de toegangspaal vast te zitten bij de as van de oplegger. Door de kracht was de paal deels uit de grond getrokken.

Een berger kwam ter plaatse en met het nodige gereedschap en blokken hout wist hij de vrachtwagen over de paal te laten rijden. De vrachtwagen kon verder om zijn lading alsnog te lossen. De toegangspaal raakte zwaar beschadigd.

Video via Youtube: https://youtu.be/dFVDTyvUMUY

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties