Uitslaande brand bij kantine SV Panningen

Panningen – Update 22.41u – De hulpdiensten zijn donderdagavond rond 20.30 uur gealarmeerd voor een brand in de kantine van SV Panningen aan de Wilhelminastraat in Panningen.

Bij aankomst van de brandweer werd er al flinke rookontwikkeling waargenomen in het gebouw. Het vuur greep snel om zich heen waarna de vlammen uit het dak sloegen. De brandweer van Nederweert en Meijel en eveneens opgeroepen om mee te helpen met blussen.

De brand werd met meerdere blusvoertuigen bestreden. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Het gebouw heeft in elk geval zware schade opgelopen. Team brandonderzoek van de brandweer is onderweg om onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand.

Update

Tijdens het uitbreken van de brand was niemand in het gebouw aanwezig, zo meldt een woordvoerder van de brandweer. Wel werd er buiten op de velden getraind. Niemand raakte gewond.

Update 22.29u

De brand is nog niet onder controle. Tijdens bluswerkzaamheden heeft een brandweerman lichte brandwonden opgelopen. De brandweerman is ter plaatse nagekeken in een ambulance, zo meldt de voorlichter van de brandweer.

Update 22.41u

Het sein brand meester is gegeven. De brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met nablussen.

Video via Youtube: https://youtu.be/K4FHY0Zf6Xc