Samenfonds Weert beperkt (tijdelijk) donaties

Het Samenfonds in Weert is een goede doelenorganisatie die sinds 2015 bijna 3 ton heeft geschonken aan 180 vrijwilligersinitiatieven in Weert. Het Samenfonds verkrijgt haar middelen door het inzamelen en verkopen van tweedehandstextiel en speelgoed.

Doordat de verkoop in de Sponsorwinkel is stilgevallen zijn de inkomsten op dit moment nagenoeg opgedroogd. Hierdoor kunnen er nog maar een beperkt aantal sponsoraanvragen worden gehonoreerd.

De Stichting Samenfonds zal binnenkort als stichting ophouden te bestaan, maar de sponsoraanvragen blijven in de toekomst wel mogelijk. De stichting Sponsorwinkel zal dan de aanvragen in behandeling nemen. Op de website van de Sponsorwinkel blijft het aanvragen van donaties bestaan, onder het menu ‘Samenfonds aanvragen’. Voorlopig is het maximale sponsorbedrag wel beperkt. Kijk hiervoor op www.sponsorwinkelweert.nl.

De Sponsorwinkel hoopt op korte termijn ook weer open te gaan voor de verkoop van tweedehands kleding. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Informatie hierover verschijnt binnenkort via de website of facebook.

Op het moment dat de winkelverkoop weer aantrekt, hopen de vrijwilligers van de Sponsorwinkel dat vele goede doelen en vrijwilligersinitiatieven in Weert weer kunnen worden ondersteund.