Wedstrijdbad IJzeren Man officieel geopend

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Onlangs gingen de deuren van de waterskibaan bij de IJzeren Man weer open. Vandaag mocht het 25-meter bad van Zwembad De IJzeren Man weer open. Een lichtpuntje in deze vervelende tijd waar een gepast feestje bij hoorde.

Er waren twee aangelegenheden die men niet onopgemerkt voorbij wilde laten gaan. Vanaf vandaag mogen zwembaden weer starten met zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar oud. Daarnaast heeft het zwembad een ingrijpende onderhoudsbeurt ondergaan.

Tijdens de lockdownperiode hebben in het zwembad de nodige werkzaamheden plaatsgevonden. Samen met de gemeente Weert, een architect, installatiebedrijf en medewerkers van het zwembad is het plafond en dak van het wedstrijdbad goed onderhanden genomen en heeft het een nieuw, fris en modern uiterlijk gekregen.

Het vernieuwde wedstrijdbad (25-meter bad) van Zwembad De IJzeren man werd vandaag officieel geopend in het bijzijn van wethouder Geelen. Dit gebeurde in het bijzijn van enkele vaste gebruikers en verenigingen. Vanwege de coronabeperkingen was er maar een select gezelschap aanwezig. Ook enkele basisschoolkinderen van de ‘natte verenigingen’ konden bij de opening aanwezig zijn.

Wethouder Geelen verrichtte de officiele opening waarna er ballonnen werd opgelaten met de tekst ‘geopend’.

Video via Youtube: https://youtu.be/y8krJE5-vbY

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie