Beautiek Esperance viert 5-jarig jubileum in de Hoogstraat

Vandaag bestaat Beautiek Esperance, gevestigd in de Hoogstraat in het centrum van Weert, haar 5-jarig jubileum. Juist in coronatijd reden voor de zaak, die gespecialiseerd is in mode en beauty, om dit heuglijke feit te vieren.

Naast de altijd hartelijke ontvangst van eigenaresse Jolanda Petit ligt er voor iedere kopende klant een presentje klaar. Daarnaast maakt iedere klant kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Deze speciale jubileumactie loopt van 28 april tot en met 30 mei 2021.

Het afgelopen jaar heeft Beautiek Esperance er alles aan gedaan om haar klanten ook op afstand van dienst te zijn. Zo worden alle klanten regelmatig via Facebook en Instagram op de hoogte gehouden van de nieuwste trends en krijgen zij persoonlijk bericht via What’s App van de nieuwste verkrijgbare producten. Een greep uit de collectie van Beautiek Esperance:

  • Yest en Ivy Beau, beide internationale modelabels met Nederlandse roots. Deze zeer comfortabele vrouwelijke kleding is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 48. 
  • Pupa Milano, de populaire hippe make-up lijn uit Italië.
  • Matis en Skeyndor, rijke huidverzorgingsproducten voor alle huidtypes.

Stoere schoenen, bijpassende sierraden en tassen, leuke hebbedingetjes en geschenkjes maken het assortiment compleet. 

Fysiek winkelen is inmiddels weer mogelijk, maar ook voor de dames die de voorkeur geven aan thuiswinkelen biedt Beautiek Esperance haar diensten aan. Jolanda kent haar klanten goed en stelt op wens van de klant afgestemde setjes samen die zij aan de deur afgeeft. Men kan dan op het gemak en in alle veiligheid thuis de kleding passen en kiezen.