BSO Buitengewoon vindt onderdak bij Schutterij St. Job Leuken

Ingestuurde foto

Maandag is de BSO locatie van Hoera kindercentra, genaamd BSO Buitengewoon, geopend bij Schutterij St. Job in Leuken. Tijdens de lockdown zijn ze verhuisd naar deze nieuwe locatie en hebben ze in samenspraak met de schutterij een aantal mooie ruimtes ingericht passend bij een gevarieerd activiteitenaanbod.

“Wij zijn blij dat vanaf maandag weer alle kinderen plezier en vertier mogen beleven bij onze nieuwe BSO”, aldus Hoera kindercentra.

Op deze locatie aan de Kaaskampweg zitten de kinderen van groep 3 tot en met 8 van IKC Leuken. Ze bieden de kinderen dagelijks een gevarieerd programma aan op het gebied van sport en spel, cultuur, voeding, natuur, techniek en creatief.

Deze week is het thema ‘feest’ en maken we er graag met alle kinderen feestje van bij Hoera kindercentra!

Vlag wordt gehesen (video) via: https://youtu.be/uWJwvKXzeZ0


Dit is een ingestuurde bijdrage. Heb jij ook een leuke bijdrage voor de duizenden lezers van WdG? Deel hem via: https://www.weertdegekste.nl/contact/