‘High tea to go’ voor inwoners van Keent

Helaas kunnen we nog niet genieten van een terrasje, maar het ‘Groot Keent Overleg’ had samen met Humankind een leuk initiatief bedacht waardoor buurtbewoners weer even buiten komen en kunnen genieten van een heerlijke high tea.

High tea to go

Zaterdag konden buurtbewoners op verschillende locaties in Keent hapjes halen voor een overheerlijke high tea. Buurtbewoners, STAR ambassadeurs en organisaties hadden hiervoor lekkere versnaperingen gemaakt en deelden deze uit.

Ondanks het regenachtige weer was er veel animo voor de gezellige en coronaproof hapjestocht. Men kon op 4 verschillende locaties hapjes halen. Bij elke locatie kregen de deelnemers verschillende hapjes voor een overheerlijke high tea.

Groot Keent Overleg

Het Groot Keent Overleg is een samenwerking tussen wijkraad keent, buurtbewoners en professionele organisaties die veelal activiteiten organiseren zoals de verbroederingsmaaltijd, wijkwandeling, activiteiten tussen basisschool kinderen en senioren of mensen met een beperking om de leefbaarheid in de wijk te bevorderen. Meer informatie? Neem contact op met Punt Welzijn.

Bekijk de video: https://youtu.be/WYwL4Mv28dI