Jongen uit Stramproy aangehouden op parkeerplaats Nederweert

Nederweert – Afgelopen zaterdag moest de politie in actie komen nadat getuigen op de parkeerplaats naast McDonald’s een jongeman met een vuurwapen (of een daarop lijkend voorwerp) hadden zien lopen.

De politie kwam vervolgens met meerdere eenheden ter plaatse. De persoon die voldeed aan het signalement dat getuigen hadden doorgegeven, werd door de politie aangetroffen. De jongeman moest vervolgens op de knieën gaan zitten waarna de politie hem in de boeien kon slaan.

De aangehouden 17-jarige jongen uit Stramproy bleek inderdaad een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich te dragen, zo meldt een woordvoerster van de politie Limburg vandaag. Het voorwerp is in beslag genomen. De jongeman is inmiddels op vrije voeten gesteld.

Update
Voor de duidelijkheid, de afgebeelde voertuigen zijn niet van de aangehouden persoon.

Video via Youtube: https://youtu.be/Jf2-TbkyXU4