Koningsdag Stoepkrijtwedstrijd

Voorlopig kunnen ze bij de scouting hun leuke en uitdagende activiteiten alleen aanbieden op het eigen terrein. Toch willen ze het liefst samen spelen met zoveel mogelijk kinderen uit de buurt. Daar hebben ze dus iets op bedacht: een Koningsdag stoepkrijtwedstrijd.

Op dinsdag 27 april 2021 wordt er in de wijken Leuken, Vrouwenhof, Groenewoud en Molenakker een stoepkrijtwedstrijd georganiseerd door Scouting St. Job. Iedereen die zich heeft opgegeven en een mooie stoepkrijttekening heeft gemaakt, maakt kans op een mooie prijs!

Je kunt zelf bepalen op welke locatie de tekening wordt gemaakt… in de buurt van je eigen huis, in een speeltuintje of juist op de stoep bij iemand die veel thuis is.

In de middag vanaf 14.00 uur, worden de tekeningen in het thema “Koningsdag” beoordeeld op de volgende punten: 1) kleuren, 2) originaliteit, 3) grootte & 4) vrolijkheid. De beoordeling wordt gedaan door een enthousiaste jury, bestaande uit een aantal stoepkrijt-ervaringsdeskundigen van Scouting St. Job.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: [email protected] (ja met een t) met daarin je teamnaam, de leeftijd(en) van de deelnemer(s) en het adres waar we de tekening kunnen zien.  Aanmelden kan tot 12.00 uur op 27 april. 

Op zaterdag 24 april tussen 09.30u en 12.30u is het al mogelijk om een doosje stoepkrijt op te halen bij scoutinggebouw ’t Luukske (Klein Leuken 14, Weert). Ben je tussen de 4 en 12 jaar en wil je dan meteen meedoen met een leuke activiteit activiteit vanaf 10.00 uur? Dan ben je van harte welkom.

Wil je vaker buitenspelen en leuke dingen doen in een gezellige groep? Kom dan gezellig eens kijken bij een van de scoutinggroepen in Weert.

Info op een rijtje

  • Locaties: Leuken, Vrouwenhof, Groenewoud & Molenakker
  • Datum: Dinsdag 27 april 2021
  • Let op: als het tussen 12.00 en 16.30u (te lang) regent, wordt de wedstrijd verschoven. Dit wordt dan zo snel mogelijk bekend gemaakt via onze sociale media kanalen.
  • Tijd beoordeling: Tussen 14.00 en 16.30 uur
  • Uitslag wedstrijd: Via mail en te zien op de Facebook- en Instagrampagina’s van Scouting St. Job Leuken-Weert